Receptas / Kelmijos kvietinis 2
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Čekiškas | 5.0 | 5.000 | 54.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.500 | 38.0 | |
BEST Melanoidin salyklas | 60.0 | 0.500 | 5.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.2 | |
9.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 7.1 | 50 | 60 | |
Tradition (German) | 7.1 | 40 | 5 | |
Tradition (German) | 7.1 | 20 | 0 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 11.0 | 69 |
Pastabos
avizu dribsniai (200 gr) 15 min virimo ir uzpiltos ant mentalo, pries salinima
Tradition (German) 20 gr. i rauginimo inda
Tradition (German) 20 gr. i rauginimo inda
nuolaida
2013 m. Gegužės 1 d.budmarius
2013 m. Gegužės 17 d.