Informacija

Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 12 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.1 %
IBU:
30
EBC:
8
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking malt pilsnerio salyklas 3.0 8.000
Marris Otter 6.0 2.000
Cukrus 0.0 1.000
CaraPils 5.0 0.500
      11.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.2 30 60
Saaz (Czech) 3.5 60 30
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 70.0 72

Pastabos

salinimas;-pilama 20ltr/57C vandens-20min apie 50C temp.(mentalo santykis 1:2) po to pilama 10ltr/100C vandens-60min apie 65C (mentalo santykis 1:3),po to 1/2 mentalo uzvirinima ir verdama 10min,pavirtas mentalas pilamas atgal i likusi mentala,po to tekinama 80C-90C vandeniu apie 23ltr
Prisijungę aludariai