Receptas / Moteriskas
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 12 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 8.000 | 69.6 | |
Marris Otter | 6.0 | 2.000 | 17.4 | |
Cukrus | 0.0 | 1.000 | 8.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 4.3 | |
11.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 10.2 | 30 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.5 | 60 | 30 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 70.0 | 72 |
Pastabos
salinimas;-pilama 20ltr/57C vandens-20min apie 50C temp.(mentalo santykis 1:2) po to pilama 10ltr/100C vandens-60min apie 65C (mentalo santykis 1:3),po to 1/2 mentalo uzvirinima ir verdama 10min,pavirtas mentalas pilamas atgal i likusi mentala,po to tekinama 80C-90C vandeniu apie 23ltr