Receptas / Penktas belgas eilej
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 21 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 71.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 23.8 | |
Konditerinis cukrus (juodas) | 300.2 | 0.200 | 4.8 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 50 | 60 | |
Liepžiedžiai | 0.0 | 10 | 10 | |
Džiovintos apelsinų žieveles | 0.0 | 5 | 10 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST TRAPIST HIGH GRAVITY | 125.0 | 81 |
Pastabos
55 > 20
62 > 60
Tekinimas
78
NaCl ~ 1,5 gr
CaCl ~ 1,5 gr
fosf r. (21,46%) 10 gr i salinima
0 gr i tekinima (tiesiog pamirsau :))
62 > 60
Tekinimas
78
NaCl ~ 1,5 gr
CaCl ~ 1,5 gr
fosf r. (21,46%) 10 gr i salinima
0 gr i tekinima (tiesiog pamirsau :))