Receptas / Germanu kvietys
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 3.000 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas vokiškas | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 15.5 | 5 | 60 | |
Tradition (German) | 5.8 | 10 | 30 | |
Tradition (German) | 6.5 | 25 | 0 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 90 |