Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 15 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
20
EBC:
8
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 4.100
Vokiškas „Pilsner“ salyklas 3.0 2.900
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.9 15 60
Tradition (German) 5.8 10 15
Airiška kerpena 0.0 30 15
Perle (German) 7.5 8 10
Tradition (German) 5.8 12 10
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 III Genaracija 100.0 75

Pastabos

Salinimas 90 min. prie 68ºC

Fermentacija:
pirminė 30 dienų
Prisijungę aludariai