Receptas / Miežių rojus
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 15 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 4.100 | 58.6 | |
Vokiškas „Pilsner“ salyklas | 3.0 | 2.900 | 41.4 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.9 | 15 | 60 | |
Tradition (German) | 5.8 | 10 | 15 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 30 | 15 | |
Perle (German) | 7.5 | 8 | 10 | |
Tradition (German) | 5.8 | 12 | 10 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 III Genaracija | 100.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas 90 min. prie 68ºC
Fermentacija:
pirminė 30 dienų
Fermentacija:
pirminė 30 dienų