Receptas / Erstikio CITRA
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 19 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (VikingMalt) | 5.0 | 3.700 | 97.4 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.100 | 2.6 | |
3.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 82 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 7,6L / 57ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 3,8L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• 5 min ~72ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos
antrinė - be antrinės
• pilama 7,6L / 57ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 3,8L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• 5 min ~72ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos
antrinė - be antrinės