Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 19 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.008
ABV:
5.0 %
IBU:
34
EBC:
14
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (VikingMalt) 5.0 3.700
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      3.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
Citra 13.0 10 15
Citra 13.0 10 0
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 82

Pastabos

Salinimas:
• pilama 7,6L / 57ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 3,8L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• 5 min ~72ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 8 dienos
antrinė - be antrinės
Prisijungę aludariai