Receptas / Aromatingasis
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 6 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.4 | 20 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 8.4 | 10 | 0 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.6 | 20 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 120.0 | 73 |
Pastabos
sudejus mieles dejau 10g Challenger apyniu.issifermentavus dejau 20g apyniu Hallertau Mittelfruh ir isnesiau saltai porai dienu.