Informacija

Kiekis:
100 litrų
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.012
ABV:
8.1 %
IBU:
32
EBC:
6
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosos iš Alutekso) 3.0 25.000
Cukrus (15 min iki virimo galo) 0.0 4.000
      29.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 50 60
Saaz (Czech) 3.5 250 45
Saaz (Czech) (spurgai) 3.5 250 15
      550  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3787 Trappist High Gravity (13 mln/ml) 0.0 84

Pastabos

Aeruota oru 1 min/l.

Nuotraukos

Komentarai

  • Pikas

    2013 m. Balandžio 9 d.
    Šiandien įpyliau papildomai cukraus sirupo (nes OG buvo tik ~16 plato), tai mielės visai pašėlo...
  • Pikas

    2013 m. Balandžio 9 d.
    Pradinis. Verdant buvo apsiskaičiuota ir įdėta tik 2 kg cukraus. Likusią dalį įdėjau šiandien, šiek tiek aprimus pradinei fermentacijai.
Prisijungę aludariai