Receptas / Columburillo
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 22 d.
Parametrai
OG:
1.088
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
8.8 %
|
|
IBU:
127
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
1.44
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.000 | 84.8 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.000 | 12.1 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 2.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.050 | 0.6 | |
8.250 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Starteris su Nottingham Danstar | 12.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas tarp 63C-65C, apie 1.5 val. Darytas protein rest'as ir mash out'as.
svyturys
2011 m. Birželio 1 d.