Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 22 d.

Parametrai

OG:
1.088
FG:
1.021
ABV:
8.8 %
IBU:
127
EBC:
20
IBU/OG:
1.44
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.000
Vienos salyklas 7.0 1.000
CaraAmber 60.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.050
      8.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 17.9 30 60
Columbus 17.9 20 40
Amarillo 10.9 20 40
Amarillo 10.9 20 30
Amarillo 10.9 20 20
Amarillo 10.9 40 10
Amarillo 10.9 20 5
      170  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Starteris su Nottingham Danstar 12.0 76

Pastabos

Salinimas tarp 63C-65C, apie 1.5 val. Darytas protein rest'as ir mash out'as.

Komentarai

  • svyturys

    2011 m. Birželio 1 d.
    Nepasiekiau laukto OG. Gavosi 1.089. Matyt pre boil'ą reikėjo daryti didesnį, bet kad jau į puodą nebetilpo :/. Tikėkimės bus žemas FG.
Prisijungę aludariai