Receptas / Belgian Abbey 1214
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 13 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.74
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 73.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 14.6 | |
Aroma | 150.1 | 0.300 | 4.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 2.9 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.200 | 2.9 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.150 | 2.2 | |
6.850 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST Belgian Abbey 1214 (III karta 200 gr) | 200.0 | 81 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.7
(2 balsai)
7.6
džiovintų vaisių aromatas, šiek tiek aštrokas, jaučiasi alkoholio kvapas
Rudai-raudonos spalvos, šiek tiek drumstas. pūta neegzistuoja.
jaučiasi alkoholis, nors tokio stiprumo aluje kaip ir neturėtų? Saldus ir gan sunkus. Labai ryškiai sužaidžia pradžioje ir greitai nublanksta.
šilkinis, šiltas. beveik neegzistuojantis CO2
Norėtūsi daugiau gazo. Atidarant buvo charakteringas "pokšt", bet tik tiek. pūtos nėr, liežuvio nekandžioja. Nesesejinis, bet tokį manau išgerčiau dar šaltensiu žiemos vakaru