Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 13 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.010
ABV:
5.8 %
IBU:
40
EBC:
22
IBU/OG:
0.74
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Aroma 150.1 0.300
CaraCrystal 120.1 0.200
Melanoidinas 70.1 0.200
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.150
      6.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sterling 5.0 90 60
Sterling 5.0 30 5
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST Belgian Abbey 1214 (III karta 200 gr) 200.0 81

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.7

(2 balsai)

Prisijungę aludariai