Receptas / Pablo
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 28 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 98.0 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amarillo (į pirma misos lašą) | 10.0 | 10 | 60 | |
Amarillo | 10.0 | 20 | 15 | |
Amarillo | 10.0 | 20 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 78 |
Pastabos
Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
9.0
(2 balsai)
9.2
Geras apynių aromatas. Galima buvo dar sausai apyniuoti.
Ilgai išliekanti tiršta balta puta
Lengvas salyklo skonis, greitai pereinantis į skanų apynių kartumą...
Lengvo kūno, su sausa pabaiga
Dar!...