Receptas / Karamelinis Pieno Stoutas
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 27 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 30 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
80
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 75.0 | |
Special B | 400.3 | 0.400 | 10.0 | |
Lactoze | 0.0 | 0.300 | 7.5 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.150 | 3.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.150 | 3.8 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.0 | 14 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 4.1 | 14 | 20 | |
28 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 70 |
Pastabos
Single step 72C