Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
86 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 30 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.015
ABV:
7.2 %
IBU:
31
EBC:
27
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Karamelinis Alutekso 250.2 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.0 20 60
Curacao 0.5 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1214 Belgian Abbey III k. 12.0 78

Pastabos

15l 60C->50C 15min.
7l 100C->65C 30min.
72C 30min.
15l 78C tekinimas

Komentarai

  • zaltys

    2013 m. Balandžio 13 d.  
    teuputį mažokai spirito...:) kiek bendravau su belgiškom pastebėjau kad kuo stipriau-tuo geriau, žinoma proto ribose :)
  • Giords

    2013 m. Balandžio 15 d.  
    po tekinimo pamatavus Plato spiritas pasitaisė :o) Salinau pagal Rūncės metodą ir puode ant ugnies temperatūrai reguliuoti (paprastai tekindavau apšiltintame plastikiniame kubile, tai temperatūrą galėjau reguliuoti tik dapildamas verdančio vandens, kas man gana nepatogu
Prisijungę aludariai