Receptas / Salininku kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 5.000 | 69.4 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 27.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.8 | |
7.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 7.0 | 15 | 60 | |
Target (U.K.) | 11.0 | 10 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 10 | 0 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 79 |
Pastabos
avizos 15 min virimo ir uzpiltos ant mentalo, po to tekinimas