Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 14 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.019
ABV:
4.7 %
IBU:
18
EBC:
13
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.030
      5.530

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 8.0 20 45
Marynka 8.0 5 10
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 65

Pastabos

Apynių likutis sunaudotas, šiaip daugiau reiktų jaučiu, alus virtas ant malkų.
Prisijungę aludariai