Receptas / Gregorius
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 16 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.77
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 2.000 | 39.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.500 | 29.4 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 1.500 | 29.4 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 900.7 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 13.0 | 75 |
Pastabos
67C -> 90 min.
78C -> Tekinimas
Pirminė fermentacija: 7 dienos
Antrinė fermentacija: 7 dienos
Išpilstytas alus laikomas 5 dienas šiltai, vėliau tris savaites lageriuojamas.
78C -> Tekinimas
Pirminė fermentacija: 7 dienos
Antrinė fermentacija: 7 dienos
Išpilstytas alus laikomas 5 dienas šiltai, vėliau tris savaites lageriuojamas.