Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 16 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.012
ABV:
4.8 %
IBU:
38
EBC:
35
IBU/OG:
0.77
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich Dark salyklas 25.0 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.500
BEST Caramel Light salyklas 30.0 1.500
Skrudintas kviečių salyklas 900.7 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz 4.0 50 60
Saaz 4.0 50 30
Saaz 4.0 50 0
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 13.0 75

Pastabos

67C -> 90 min.
78C -> Tekinimas

Pirminė fermentacija: 7 dienos
Antrinė fermentacija: 7 dienos
Išpilstytas alus laikomas 5 dienas šiltai, vėliau tris savaites lageriuojamas.
Prisijungę aludariai