Receptas / Sky Kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 2.000 | 40.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 40.0 | |
CaraPils | 5.0 | 1.000 | 20.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 25 | 60 | |
Citra | 15.0 | 10 | 0 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Pastabos
Planuoju virti sestadieni. Gal turit naujokui kokiu nors patarimu?
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.1
(3 balsai)
Komentarai
-
Modeslovas
2013 m. Balandžio 18 d.Aš savo kvietekuj šiuos salyklu dečiau kitom proporcijom 60 kvietis, 30 viena , 10 cara pils. Jei keist tai vietoj vienos dečiau bazini pils salykla. Bet čia aš taip dryčiau. O receptas visai tvarkingas. Tiesa Brewferm Blanche dar niekaip neišbandau tai apie jas pasakyt ne ka galiu. -
pofke
2013 m. Balandžio 19 d.Proporcijos geros, jei nori daugiau esteriu turet truput (max. esteriu buna prie ~30-40% kviecio), tik citra ant galo nudobs visa kita;)
6.0
Tiesiog ne mano skonio kvietinis, norėčiau lengvesnio kūno, sausesnio alaus.