Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 16 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.1 %
IBU:
11
EBC:
9
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.000
CaraPils 5.0 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 25 60
Citra 15.0 10 0
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 72

Pastabos

Planuoju virti sestadieni. Gal turit naujokui kokiu nors patarimu?

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.1

(3 balsai)

Komentarai

  • Modeslovas

    2013 m. Balandžio 18 d.
    Aš savo kvietekuj šiuos salyklu dečiau kitom proporcijom 60 kvietis, 30 viena , 10 cara pils. Jei keist tai vietoj vienos dečiau bazini pils salykla. Bet čia aš taip dryčiau. O receptas visai tvarkingas. Tiesa Brewferm Blanche dar niekaip neišbandau tai apie jas pasakyt ne ka galiu.
  • pofke

    2013 m. Balandžio 19 d.
    Proporcijos geros, jei nori daugiau esteriu turet truput (max. esteriu buna prie ~30-40% kviecio), tik citra ant galo nudobs visa kita;)
Prisijungę aludariai