Receptas / Erstikio WEIZEN NR.1
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.700 | 56.7 | |
Kvietinis salyklas (namie daigintas) | 10.0 | 1.300 | 43.3 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminiai sodybos apyniai | 3.0 | 15 | 60 | |
Naminiai sodybos apyniai | 3.0 | 15 | 5 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kepimo mielės | 12.0 | 75 |
Pastabos
Papildomai dėta 5g kardamono sėklų.
Papildomai dėta vieno greifruto žievelių.
Galima dėti daugiau abiejų ingridientų, nes nesijautė nei kardamono, nei greifruto skonio/kvapo.
Papildomai dėta vieno greifruto žievelių.
Galima dėti daugiau abiejų ingridientų, nes nesijautė nei kardamono, nei greifruto skonio/kvapo.