Informacija

Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 30 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
14
EBC:
14
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 1.700
Kvietinis salyklas (namie daigintas) 10.0 1.300
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Naminiai sodybos apyniai 3.0 15 60
Naminiai sodybos apyniai 3.0 15 5
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kepimo mielės 12.0 75

Pastabos

Papildomai dėta 5g kardamono sėklų.
Papildomai dėta vieno greifruto žievelių.

Galima dėti daugiau abiejų ingridientų, nes nesijautė nei kardamono, nei greifruto skonio/kvapo.
Prisijungę aludariai