Receptas / Erstikio NAMINIS GINTARINIS
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.500 | 87.5 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas (karamelizuotas namie) | 150.1 | 0.500 | 12.5 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminiai sodybos apyniai | 5.0 | 25 | 60 | |
Amarillo | 10.0 | 10 | 20 | |
Tradition (German) | 6.5 | 5 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kepimo mielės | 11.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas: 25min-50C, 90min-65C. Tekinama prie 78-80C. Arbatinis šaukštelis želatinos, ištirpintos šiltame vandenyje į antrinę.