Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
29
EBC:
26
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 3.500
Kupiškio pilsnerio salyklas (karamelizuotas namie) 150.1 0.500
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Naminiai sodybos apyniai 5.0 25 60
Amarillo 10.0 10 20
Tradition (German) 6.5 5 10
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kepimo mielės 11.0 75

Pastabos

Salinimas: 25min-50C, 90min-65C. Tekinama prie 78-80C. Arbatinis šaukštelis želatinos, ištirpintos šiltame vandenyje į antrinę.
Prisijungę aludariai