Receptas / Vasaros IPA
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 31 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
53
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
1.08
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 4.600 | 73.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 16.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 8.0 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 1.6 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.050 | 0.8 | |
6.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apollo | 19.5 | 20 | 60 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 13.0 | 15 | 15 | |
Bramling Cross (U.K.) | 6.0 | 15 | 15 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 13.0 | 10 | 5 | |
Bramling Cross (U.K.) | 6.0 | 10 | 5 | |
Bramling Cross (U.K.) | 6.0 | 10 | 0 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 13.0 | 10 | 0 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 83 |
Pastabos
Po 10 NS ir BC į antrinę.
Klevas
2013 m. Birželio 4 d.Klevas
2013 m. Birželio 4 d.Klevas
2013 m. Birželio 4 d.