Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 31 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.008
ABV:
5.3 %
IBU:
53
EBC:
20
IBU/OG:
1.08
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 4.600
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
Skrudinti miežiai 1000.8 0.050
      6.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.5 20 60
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 15 15
Bramling Cross (U.K.) 6.0 15 15
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 10 5
Bramling Cross (U.K.) 6.0 10 5
Bramling Cross (U.K.) 6.0 10 0
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 10 0
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 83

Pastabos

Po 10 NS ir BC į antrinę.

Komentarai

  • Klevas

    2013 m. Birželio 4 d.
    4 fermentacijos diena. FG - 1.010, skonyje keista rūgštelė. Ar gali būti nuo tokio kiekio rūgščiojo?
  • Klevas

    2013 m. Birželio 4 d.
    Kilo irgi tokia mintis, bet susipeikiau - negi nuo toks rūgštumas. Gal tiesiog labai netinkamas derinys.
  • Klevas

    2013 m. Birželio 4 d.
    Matysim po savaitėlės kokios kas bus. Nenoriu dar tikėt, kad infekcija :)
Prisijungę aludariai