Receptas / Lagerillo
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 26 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.000 | 83.3 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.400 | 8.3 | |
CaraHell | 25.0 | 0.400 | 8.3 | |
4.800 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 80 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.8
(2 balsai)
7.6
Karamele, citrina, obuuoliai (?), saldainiai. Svelniai jauciasi DMS'as?
Skaidrus, auksinis, laaabai daug karbonizacijos, bet puta greitai nuseda.
Jauciasi kartumas, yra ir saldumo. Balansas
Vidutinio kuno, siek tiek kremiskas.
Tirshtas lageris, man noretusi dar labiau "crisp" charakterio