Receptas / Pingus
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 25 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 54.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 43.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.120 | 2.6 | |
4.620 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) (į pirmą misos lašą) | 3.4 | 50 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.4 | 30 | 15 | |
Saaz (Czech) | 3.4 | 20 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 70 |
Pastabos
Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2 +1gr MgSO4/10L
70-68C - 60 min
Tekinimas:
76C+ 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
55-50C - 10 min +2gr CaCl2 +1gr MgSO4/10L
70-68C - 60 min
Tekinimas:
76C+ 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min