Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 22 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
19
EBC:
38
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Caramelinis (Maltosa) 230.2 0.450
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      4.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) (First wort hop) 5.5 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Bavarian Lager 2206 1.0 80

Pastabos

Salinimas:
1) uzpylimas. 75 min prie 65 C. (17 l vandens 75C)
2) mash-out. 9 l skysta dekokcija 10 min.

Komentarai

  • Gytis

    2013 m. Balandžio 28 d.
    Mano nuomone, viskas su stiliumi čia gerai.
Prisijungę aludariai