Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 7 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.1 %
IBU:
33
EBC:
32
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
CaraCrystal 120.1 0.450
CaraAmber 60.0 0.300
Aroma 150.1 0.200
      5.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 20 60
Nugget 12.0 20 30
East Kent Golding (U.K.) 4.0 20 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 72

Komentarai

  • justinas

    2013 m. Gegužės 6 d.
    Zalvarinis, kodėl tiek daug apynių dėjai į anglišką elį?
  • Zalvarinis

    2013 m. Gegužės 7 d.
    Bandžiau šį kartą žiūrėti, kad atitiktų parametrai. Ir tik numažindavau apynių kiekį iškart krenta IBU(kuris ir taip beveik minimalus). Ir pačiam aprašyme aprašyta "Apynių aromatas nuo vidutiniškai stipraus iki vidutiniškai silpno".
Prisijungę aludariai