Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 9 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.006
ABV:
5.3 %
IBU:
42
EBC:
8
IBU/OG:
0.90
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
tipple 6.0 2.500
      2.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 13.6 15 45
Columbus 13.6 5 15
Columbus 13.6 5 10
Columbus 13.6 5 5
Columbus 13.6 5 1
Columbus (šaltam) 13.6 15 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 88

Pastabos

salyklą iki miltų.

RO/krano - 95/05. +1gCaSO4 +1gCaCl2 /10L
7L68C > 65C 60min.
keliam ant ugnies iki 78C
nutekinti pirmoką,pradėti jį virti,pakartoti
Ca 55
Mg 2
SO4 61
Na 3
Cl 51
HCO3 20
RA -24

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.6

(1 balsas)

Komentarai

  • Golding

    2013 m. Gegužės 1 d.
    Kuom tuos miltus filtruoji tekindamas?
  • runce

    2013 m. Gegužės 1 d.
    sugręžiotu vamzdeliu, prijungtu prie šlangutės. sunkiai tekėjo šįkart, bet tekėjo
Prisijungę aludariai