Receptas / runce columbus APA II
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 9 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
42
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.90
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
tipple | 6.0 | 2.500 | 100.0 | |
2.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 88 |
Pastabos
salyklą iki miltų.
RO/krano - 95/05. +1gCaSO4 +1gCaCl2 /10L
7L68C > 65C 60min.
keliam ant ugnies iki 78C
nutekinti pirmoką,pradėti jį virti,pakartoti
Ca 55
Mg 2
SO4 61
Na 3
Cl 51
HCO3 20
RA -24
RO/krano - 95/05. +1gCaSO4 +1gCaCl2 /10L
7L68C > 65C 60min.
keliam ant ugnies iki 78C
nutekinti pirmoką,pradėti jį virti,pakartoti
Ca 55
Mg 2
SO4 61
Na 3
Cl 51
HCO3 20
RA -24
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
9.6
(1 balsas)
9.6
tipinis columbus apynių, citrusinis. jaučiasi saldumas
drumstokas, bet puta gera
puikus balansas: ryškus, bet ne bukas ir ne rūgštus apynių kartumas, skonis ir poskonis, taip pat labai malonus salyklas. taip pat tiekkonyke tiek poskonyje. malonus saldumas. jokių trūkumų
vidutinio kūno, puiki karbonizacija
dar