Receptas / Triticum vulgaris
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.048
|
|
|
FG:
1.010
|
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
|
IBU:
8
|
|
|
EBC:
6
|
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 66.7 | |
| Bazinis salyklas | 3.0 | 0.800 | 26.7 | |
| Vienos salyklas | 7.0 | 0.200 | 6.7 | |
| 3.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Saaz (Czech) | 2.9 | 20 | 40 | |
| Saaz (Czech) | 2.9 | 10 | 5 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Safbrew WB-06 antros gen. | 50.0 | 79 |
Pastabos
Salinimas:
20 min - ~50 laipsnių (karštu vandeniu iš krano)
60 min - 64 laipsniai
90 min - 72 laipsniai
20 min - ~50 laipsnių (karštu vandeniu iš krano)
60 min - 64 laipsniai
90 min - 72 laipsniai

konung
2011 m. Birželio 10 d.konung
2011 m. Birželio 17 d.GiN
2011 m. Liepos 11 d.erstikis
2011 m. Lapkričio 7 d.konung
2011 m. Lapkričio 7 d.