Receptas / SIREGAL ŲDOS
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 21 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 6.000 | 94.5 | |
Medus | 2.0 | 0.350 | 5.5 | |
6.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 15.5 | 8 | 60 | |
Perle (German) | 7.5 | 15 | 30 | |
Kmynai | 0.0 | 25 | 30 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 15 | 15 | |
Perle (German) | 7.5 | 35 | 0 | |
98 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 IV Generacija | 120.0 | 81 |
Pastabos
Salinimas 90 min. prie 68ºC
Fermentacija:
pirminė xx dienų
antrinė xx dienų
Fermentacija:
pirminė xx dienų
antrinė xx dienų
null
2013 m. Gegužės 6 d.Calvados
2013 m. Gegužės 6 d.Dainius
2013 m. Gegužės 7 d.Calvados
2013 m. Gegužės 7 d.