Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 21 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.009
ABV:
5.3 %
IBU:
18
EBC:
9
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 6.000
Medus 2.0 0.350
      6.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.5 8 60
Perle (German) 7.5 15 30
Kmynai 0.0 25 30
Airiška kerpena 0.0 15 15
Perle (German) 7.5 35 0
      98  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 IV Generacija 120.0 81

Pastabos

Salinimas 90 min. prie 68ºC

Fermentacija:
pirminė xx dienų
antrinė xx dienų

Komentarai

  • null

    2013 m. Gegužės 6 d.
    Kas čia per veidrodinis pavadinimas?
  • Calvados

    2013 m. Gegužės 6 d.
    Šiaip sugalvojau :)
  • Dainius

    2013 m. Gegužės 7 d.
    Salinimas, ne salynimas. Su kmynais, tikrai pagal stilių.
  • Calvados

    2013 m. Gegužės 7 d.
    tuoj pataisysiu klaidas
Prisijungę aludariai