Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 4 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.007
ABV:
4.9 %
IBU:
28
EBC:
14
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Viking Malt) 5.0 3.900
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.0 10 60
Cascade 6.0 10 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 6.0 84

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (pirmokas, antrokas, trečiokas, ketvirtokas);

Fermentacija:
pirminė - 12 dienų
antrinė - 2 dienos
Prisijungę aludariai