Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 10 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 11 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
25
EBC:
33
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
Lapsang Souchong 1200.9 0.100
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 10.0 20 45
Nugget 10.0 20 5
Lapsang Souchong 1.0 100 0
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr CaSO4/10L
68-65C - 60 min

Tekinimas:
76C

5gr Airiškos kerpenos - 15 min

Lapsang Souchong: http://en.wikipedia.org/wiki/Lapsang_souchong

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.6

(2 balsai)

Prisijungę aludariai