Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 28 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.8 %
IBU:
31
EBC:
11
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 5.000
CaraPils 5.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.120
      5.620

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 8.3 20 60
Marynka 8.3 30 12
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 12.0 73

Pastabos

patikslintas jau po virimo
Prisijungę aludariai