Receptas / Rudoji lapė
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
54 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 16 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 3.000 | 60.0 | |
Vokiškas Pilsner salyklas | 3.0 | 1.300 | 26.0 | |
Aroma | 150.1 | 0.700 | 14.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 4.7 | 10 | 40 | |
Aurora | 8.0 | 10 | 20 | |
Aurora | 8.0 | 8 | 10 | |
Tettnanger (German) | 4.7 | 11 | 10 | |
39 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Weizenstepan weizen | 30.0 | 68 |
Pastabos
Salinimas:
66 laipsniai - 90 min.
Tekinimas - 78 laipsniai
66 laipsniai - 90 min.
Tekinimas - 78 laipsniai