Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 27 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.010
ABV:
5.7 %
IBU:
18
EBC:
11
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.020
      3.020

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.0 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 82

Pastabos

RO/krano 95/05 +1g CaSO4 +1g CaCl2 /10L

Ca 55
Mg 2
SO4 61
Na 3
Cl 51
HCO3 20
RA -24

9L 54C > 52C 10min
ant ugnies iki 68C
68C > 60min
ant ugnies iki 76C
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

2.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai