Receptas / Dievas myli bliuzą!
Informacija
Kiekis:
100 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 9 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
3.7 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 16.000 | 97.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.500 | 3.0 | |
16.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 5.9 | 150 | 60 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1728 Scottish Ale | 0.0 | 70 |
Pastabos
Šis alus verdamas ir bus vartojamas ateinančiose Bliuzo Naktyse, taigi toks ir pavadinimas :)
Virimo nr.: 45.
Salinimas 90 min prie 70 C. Salinti 50 L ~77 C vandeniu. (~3 l/kg)
Į salinimo vandenį: 8 g CaSO4; 12 ml 33% CaCl2 tirpalo ir 12 ml 80% pieno rūgšties.
Tekinti 75 L 80 C. Į tekinimo vandenį: 12 g CaSO4; 18 ml 33% CaCl2 tirpalo ir 24 ml 80% pieno rūgšties.
Nutekinus pirmus 20 l virinti iki išgaruos puse kiekio.
Fermentuoti vėsiai 16-18 C.
Virimo nr.: 45.
Salinimas 90 min prie 70 C. Salinti 50 L ~77 C vandeniu. (~3 l/kg)
Į salinimo vandenį: 8 g CaSO4; 12 ml 33% CaCl2 tirpalo ir 12 ml 80% pieno rūgšties.
Tekinti 75 L 80 C. Į tekinimo vandenį: 12 g CaSO4; 18 ml 33% CaCl2 tirpalo ir 24 ml 80% pieno rūgšties.
Nutekinus pirmus 20 l virinti iki išgaruos puse kiekio.
Fermentuoti vėsiai 16-18 C.