Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
86 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 30 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.007
ABV:
5.8 %
IBU:
15
EBC:
9
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.290
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.010
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 galiojimas baigės prieš metus 12.0 86

Pastabos

RO/krano 98/02 be druskų /10L

Ca 2
Mg 1
SO4 2
Na 1
Cl 1
HCO3 8
RA 5
pH 5.6

9L 68C > 65C 60min
ant ugnies iki 76C
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

4.0

(1 balsas)

Komentarai

  • mamootaz

    2013 m. Gegužės 24 d.
    Nu labai jau idomu kas išeis su tokiu vandeniu :)
Prisijungę aludariai