Receptas / Ra kvietys II
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.290 | 76.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.700 | 23.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.010 | 0.3 | |
3.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 galiojimas baigės prieš metus | 12.0 | 86 |
Pastabos
RO/krano 98/02 be druskų /10L
Ca 2
Mg 1
SO4 2
Na 1
Cl 1
HCO3 8
RA 5
pH 5.6
9L 68C > 65C 60min
ant ugnies iki 76C
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam
Ca 2
Mg 1
SO4 2
Na 1
Cl 1
HCO3 8
RA 5
pH 5.6
9L 68C > 65C 60min
ant ugnies iki 76C
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
4.0
(1 balsas)
4.0
mėšlas