Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 19 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.007
ABV:
4.3 %
IBU:
42
EBC:
94
IBU/OG:
1.06
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.300
Miežiniai dribsniai 3.0 1.600
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 800.6 0.600
Skrudinti miežiai 1000.8 0.300
Skrudintas miežių salyklas 1200.9 0.100
      5.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer 10.0 25 40
Kent Golding (U.K.) 5.0 45 40
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 82

Komentarai

  • null

    2011 m. Rugsėjo 9 d.
    Keista kaip dar jo liko nuo Guobalyno. Geriausias kada nors gertas stoutas. Ilgai išliekantis malonus deginto salyklo ir šokalado skonis. Sausa kaip ir pridera geram stoutui pabaiga.
  • konung

    2011 m. Rugsėjo 9 d.
    Teisingas stautas. Patiko.
  • Dainius

    2011 m. Rugsėjo 12 d.
    Labai skanus, tikras stautas. Jokios karamelės, labai gerai.
  • Kazo

    2012 m. Lapkričio 22 d.
    Kiek laiko vyko fermentacija, brandinimas?
  • runce

    2012 m. Lapkričio 22 d.
    tiksliai neatsimenu, bet fermentacija apie savaitę (aktyvi apie pora dienų), o brandinimo kaip po tokio ir nebuvo.. po poros savaičių pradėjau gert ir buvo geras. nu čia maždaug, neatsimenu dabar jau
Prisijungę aludariai