Receptas / guobalyno stautas
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 19 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
42
|
|
EBC:
94
|
|
IBU/OG:
1.06
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.300 | 55.9 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.600 | 27.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 800.6 | 0.600 | 10.2 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.300 | 5.1 | |
Skrudintas miežių salyklas | 1200.9 | 0.100 | 1.7 | |
5.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer | 10.0 | 25 | 40 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 45 | 40 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 82 |
null
2011 m. Rugsėjo 9 d.konung
2011 m. Rugsėjo 9 d.Dainius
2011 m. Rugsėjo 12 d.Kazo
2012 m. Lapkričio 22 d.runce
2012 m. Lapkričio 22 d.