Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 7 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.013
ABV:
5.8 %
IBU:
28
EBC:
18
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.800
Penkių grūdų košė* 15.0 0.500
CaraCrystal 120.1 0.250
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.0 15 45
Hersbrucker (German) 4.0 15 15
Hersbrucker (German) 4.0 15 5
Hersbrucker (German) 4.0 20 0
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 78

Pastabos

Salinimas:
53-50C - +3gr CaCl2 + 2gr CaSO4/10L iš kart pradėt kaitint/kelt temperatūrą iki 68-65C
68-65C - 60 min

Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min

* - žirniai, kviečiai, miežiai, avižos, rugiai.
Prisijungę aludariai