Receptas / 62 juodoji Karamba
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 27 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
111
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 63.2 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 900.7 | 1.000 | 10.5 | |
CaraHell | 25.0 | 1.000 | 10.5 | |
CaraAmber | 60.0 | 1.000 | 10.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.500 | 5.3 | |
9.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 15.0 | 10 | 60 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 10 | 45 | |
Hersbrucker (German) | 4.2 | 10 | 30 | |
Hersbrucker (German) | 4.2 | 10 | 20 | |
Hersbrucker (German) | 4.2 | 10 | 15 | |
Bramling Cross (U.K.) | 6.0 | 25 | 10 | |
Marynka | 5.0 | 40 | 8 | |
Marynka | 5.0 | 20 | 3 | |
135 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 50.0 | 80 |