Informacija

Kiekis:
100 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 29 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 9 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.011
ABV:
3.8 %
IBU:
22
EBC:
24
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Golden Promise Pale Ale 6.0 9.000
CaraCrystal 120.1 2.000
Vienos salyklas 7.0 1.500
Bazinis salyklas (Maltosos) 3.0 1.250
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.800
Karamelinis (Maltosos) 230.2 0.600
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.500
      15.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.7 130 60
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 22.0 73
Lallemand Danstar Windsor 22.0 73

Pastabos

Salinimas:
50L 74C vandeniu -> 68C 90min. Vanduo: +5g CaCl2.
Tekinti 3 kart po 25L. Vanduo: 3 kart. +2.5g CaCl2; +8ml 80% pieno rūgšties.
Pusė kiekio fermentuosis su S-04; kita pusė - su Windsor.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai