Receptas / Dumblas
Informacija
Kiekis:
100 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 29 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 9 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
3.8 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 9.000 | 57.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 2.000 | 12.8 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.500 | 9.6 | |
Bazinis salyklas (Maltosos) | 3.0 | 1.250 | 8.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.800 | 5.1 | |
Karamelinis (Maltosos) | 230.2 | 0.600 | 3.8 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.500 | 3.2 | |
15.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.7 | 130 | 60 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 22.0 | 73 | |
Lallemand Danstar Windsor | 22.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas:
50L 74C vandeniu -> 68C 90min. Vanduo: +5g CaCl2.
Tekinti 3 kart po 25L. Vanduo: 3 kart. +2.5g CaCl2; +8ml 80% pieno rūgšties.
Pusė kiekio fermentuosis su S-04; kita pusė - su Windsor.
50L 74C vandeniu -> 68C 90min. Vanduo: +5g CaCl2.
Tekinti 3 kart po 25L. Vanduo: 3 kart. +2.5g CaCl2; +8ml 80% pieno rūgšties.
Pusė kiekio fermentuosis su S-04; kita pusė - su Windsor.