Receptas / Sky abė v2
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas kvietinis | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.6 | 6 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.7 | 20 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.7 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.6 | 6 | 30 | |
Curacao | 1.0 | 15 | 15 | |
Kalendra | 1.0 | 10 | 15 | |
Willamette | 5.6 | 6 | 10 | |
68 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
Receptas pagal aludarį vapas "abė v2"
1 val. 20 min. 65-67C temperatūroje.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XYKDJXM
1 val. 20 min. 65-67C temperatūroje.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XYKDJXM