Receptas / Tobulumo link
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 5.000 | 46.3 | |
Tipple Pale Ale | 6.0 | 5.000 | 46.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 7.4 | |
10.800 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 | |
MauriBrew Weiss | 12.0 | 75 |
Pastabos
40-45c restas
65 - 60 min
78 tekinam
vanduo
33l - 50c > 45
like 27l kelia temp.
65 - 60 min
78 tekinam
vanduo
33l - 50c > 45
like 27l kelia temp.