Informacija

Kiekis:
85 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 10 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.018
ABV:
5.5 %
IBU:
24
EBC:
31
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas pilsnerio 3.0 20.000
CaraCrystal 120.1 0.600
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1200.9 0.400
Karamelinis maltosa 3.0 0.400
      21.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.5 30 60
Summit 16.8 30 60
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 24.0 70
Safbrew T-58 12.0 70

Pastabos

60ltr su SO4 (fermentuojas šaldytuve +18C)
25 ltr su T-58 (fermentuojas prie +19C)

Nuotraukos

Komentarai

  • Zydrius

    2013 m. Birželio 4 d.
    kiek litrų puodas ir koks gyvatės diametras? ir per kiek laiko atšaldai?
  • svyturys

    2013 m. Birželio 4 d.
    Salinimo kubilo/vandens ruošimo po 90ltr, virimo 110ltr. Gyvatė dalis 14mm dalis 16 mm, gal kažkur 14m. Atšaldžiau per maždaug 20 min., aišku gyvatę "patūsint" reikėjo :)
Prisijungę aludariai