Receptas / Tradicinis midus 1
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
100 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.139
|
|
FG:
1.035
|
|
ABV:
13.7 %
|
|
IBU:
3
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.02
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Medus | 2.0 | 7.000 | 100.0 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kadagio uogos | 1.0 | 20 | 50 | |
Pušų pumpurai | 1.0 | 10 | 40 | |
Čiobreliai | 1.0 | 20 | 40 | |
Liepžiedžiai | 1.0 | 10 | 40 | |
Kadagio uogos | 1.0 | 10 | 20 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Sidro mielės | 12.0 | 75 |
Pastabos
Virta pagal tradicinę formulę - midus su vandeniu sumaišomas ir verdamas kol nustos susidarinėti putos. Tada pridedami prieskoniai ir verdamas pagal nurodytą laiką.
Zaibys
2014 m. Liepos 22 d.Stungys
2014 m. Liepos 22 d.