Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
20 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 16 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.017
ABV:
3.8 %
IBU:
35
EBC:
21
IBU/OG:
0.76
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) 15.0 3.400
Marris Otter 4.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
CaraAmber 60.0 0.200
CaraCrystal 120.1 0.200
CaraRed 40.0 0.200
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 4.0 40 60
Bramling Cross (U.K.) 6.0 30 10
Cascade (U.S.) 7.0 40 5
Summit 17.0 20 5
Bramling Cross (U.K.) 6.0 20 1
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 63

Pastabos

Siekiant užtikrinti stiliaus reikalaujamą alaus skaidrumą - po fermentacijos perpilti į kitą fermenterį dviejų dienų "antrinei fermentacijai" nuskaidrinimui.
Pilstant į butelius nedėti papildomos gliukozės karbonizavimui.
Brandinti ne mažiau kaip 4 sav.
Prisijungę aludariai