Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 12 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.018
ABV:
3.9 %
IBU:
30
EBC:
20
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Viking malt) 5.0 4.000
Karamelinis salyklas 240.2 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.5 12 60
Tradition 6.5 14 15
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 (šlapios, naudotos) 60.0 62

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 10 min 50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 80 min 65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užvirinama, grąžinama atgal;
• 2 min 75ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos
antrinė - 3 dienos
Prisijungę aludariai