Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 27 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.011
ABV:
4.5 %
IBU:
8
EBC:
5
IBU/OG:
0.18
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.400
Bazinis salyklas 3.0 1.400
      2.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 2.5 20 70
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich rehidratuotos 12.0 75

Pastabos

RO/krano 100/00 +1g CaSO4 +1g CaCl2 /10L

Ca 55
Mg 0
SO4 56
Na 0
Cl 48
HCO3 0
RA -37
pH 5.8 (kodėl?)

9L 70C > 68C 60min
ant ugnies iki 76C
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam (misa mentalo paviršiuje keistai skaidri buvo)

misa netekėjo, teko žaisti.

sukošiau į fermenterį su labai daug baltymų

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

3.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai