Receptas / Ra III
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.400 | 50.0 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.400 | 50.0 | |
2.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 2.5 | 20 | 70 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich rehidratuotos | 12.0 | 75 |
Pastabos
RO/krano 100/00 +1g CaSO4 +1g CaCl2 /10L
Ca 55
Mg 0
SO4 56
Na 0
Cl 48
HCO3 0
RA -37
pH 5.8 (kodėl?)
9L 70C > 68C 60min
ant ugnies iki 76C
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam (misa mentalo paviršiuje keistai skaidri buvo)
misa netekėjo, teko žaisti.
sukošiau į fermenterį su labai daug baltymų
Ca 55
Mg 0
SO4 56
Na 0
Cl 48
HCO3 0
RA -37
pH 5.8 (kodėl?)
9L 70C > 68C 60min
ant ugnies iki 76C
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam (misa mentalo paviršiuje keistai skaidri buvo)
misa netekėjo, teko žaisti.
sukošiau į fermenterį su labai daug baltymų
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
3.0
(1 balsas)
3.0
mėšlas