Receptas / 63 tamsus
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 21 d.
Parametrai
OG:
1.080
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
7.7 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
140
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 66.7 | |
Cukrus | 0.0 | 1.000 | 13.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.500 | 6.7 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 900.7 | 0.500 | 6.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.500 | 6.7 | |
7.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nelson Sauvin (New Zealand) | 13.0 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |