Receptas / Karščių Pils
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 1 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.79
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.400 | 80.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.600 | 10.9 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.400 | 7.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.080 | 1.5 | |
5.480 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 5.1 | 50 | 60 | |
Saaz (Czech) | 5.1 | 30 | 20 | |
Saaz (Czech) | 5.1 | 20 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 II karta | 200.0 | 84 |
Pastabos
52C = 20 min
63C = 1 h
Aplinka - 14-10 C.
Aplinką darysim natūralią rūsio + vandens apsupty (+8).
63C = 1 h
Aplinka - 14-10 C.
Aplinką darysim natūralią rūsio + vandens apsupty (+8).
runce
2013 m. Birželio 23 d.Zydrius
2013 m. Birželio 24 d.runce
2013 m. Birželio 24 d.