Receptas / Meistro debiutas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 19 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 5.000 | 64.9 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 2.000 | 26.0 | |
Weyermann CaraMunich | 120.1 | 0.300 | 3.9 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.200 | 2.6 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.100 | 1.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.100 | 1.3 | |
7.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 30 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 20 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 20 | 10 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 0 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top | 12.0 | 72 |
null
2013 m. Birželio 24 d.Karolijan
2013 m. Birželio 25 d.