Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 19 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.018
ABV:
5.9 %
IBU:
26
EBC:
19
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 5.000
Pale Ale salyklas 7.0 2.000
Weyermann CaraMunich 120.1 0.300
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.200
CaraAmber 60.0 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.100
      7.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 30 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 20 30
Willamette 5.0 20 10
Willamette 5.0 10 0
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Top 12.0 72

Nuotraukos

Komentarai

  • null

    2013 m. Birželio 24 d.
    Kvepės tada nebe belgiškai :)
  • Karolijan

    2013 m. Birželio 25 d.
    pataisyta. Galvoju apie šaltą apiniavimą, bet ar nesipjaus kvapai su salyklu?
Prisijungę aludariai