Receptas / Paukščių kakas
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 27 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.700 | 53.1 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.400 | 43.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.100 | 3.1 | |
3.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |