Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 16 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.008
ABV:
4.7 %
IBU:
35
EBC:
18
IBU/OG:
0.79
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 240.2 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.5 5 60
Admiral 14.0 10 45
Fuggle 5.0 10 30
Cascade 6.0 9 15
      34  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 81

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos
antrinė - 3 dienos
Prisijungę aludariai